banner
banner1
banner3

PRODUK

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

about

naon urang ngalakukeun

Shijiazhuang Haitian Amino Acid Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Éta perusahaan produksi berteknologi tinggi inovatif anu ngahususkeun dina ngahasilkeun asam amino (grade dahareun & kelas farmasi), aditif makanan sareng perantara farmasi.

Lokakarya produksi kami diwangun saluyu sareng standar GMP, kalayan peralatan produksi anu maju, instrumen analitik anu canggih sareng sistem manajemen anu sampurna. Éta parantos kéngingkeun seueur kualifikasi kalebet lisénsi produksi (SC), ISO22000, ISO 9001: 2015, HACCP, Kosher, Halal, jsb.

langkung >>
Diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual
  • New technology transformation mode,research high quality products

    Téknologi

    Modeu transformasi téknologi énggal, panilitian produk kualitas luhur

  • The company introduces a large number of talents, researches projects and is responsible for customers

    Personalia

    Perusahaan ngenalkeun sajumlah ageung bakat, nalungtik proyék sareng tanggel waler pikeun palanggan

  • Professional research project team for different customer needs

    Panilitian

    Tim proyék panilitian propésional pikeun kabutuhan pelanggan anu béda

aplikasi

Téknik Kimia Pangan Kosmétik

  • 20 20

    20 taun pangalaman ngahasilkeun asam amino kualitas luhur

  • 60+ 60+

    Ékspor ka langkung ti 60 nagara sareng daérah saalam dunya

  • 1500+ 1500+

    Masihan ka langkung ti 1500 palanggan sacara global

  • 100+ 100+

    Kisaran Produk Lega Anu Ngawengku Langkung Ti 100 Rupa Asam Amino

  • 3 3

    3 situs produksi ageung pikeun ngahasilkeun asam amino kelas pakan & pangan

wartos

produksi, diajar sareng panilitian

2019 FIC Shanghai

2019 FIC Shanghai

Ti 18 Maret dugi ka 20 Maret, perusahaan urang ngiringan FIC 2019 anu diayakeun di Shanghai sataun sakali sataun. Pameran mangrupikeun salah sahiji paméran utama dina industri farmasi, sareng puluhan rébu pamilon. Ngalangkungan partisipasi ieu, urang ngagaduhan kasempetan pikeun komunikasi langsung sareng langkung ...

2019 FIC Shanghai

Ti 18 Maret dugi ka 20 Maret, perusahaan urang ngiringan FIC 2019 anu diayakeun di Shanghai sataun sakali sataun. Pameran mangrupikeun salah sahiji paméran utama dina industri farmasi, sareng puluhan rébu pamilon. Ngalangkungan partisipasi ieu, urang ngagaduhan kasempetan pikeun komunikasi langsung sareng langkung ...
langkung >>

2018 CPHI Cina

Ti tanggal 20 dugi ka 22 Juni, perusahaan urang ngiringan pameran CPHI anu diayakeun di Shanghai sataun sakali. Pameran mangrupikeun salah sahiji paméran utama dina industri farmasi, sareng puluhan rébu pamilon. Ngalangkungan partisipasi ieu, urang ngagaduhan kasempetan pikeun komunikasi saling tatap muka ...
langkung >>