//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Tentang Kami

Tentang Kami

xx (3)

Shijiazhuang Haitian Amino Acid Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Éta perusahaan produksi berteknologi tinggi inovatif anu ngahususkeun dina ngahasilkeun asam amino (kelas dahareun & kelas farmasi), bahan aditif makanan sareng perantara farmasi.

Lokakarya produksi kami diwangun saluyu sareng standar GMP, kalayan peralatan produksi anu maju, instrumen analitik anu canggih sareng sistem manajemen anu sampurna. Éta parantos kéngingkeun seueur kualifikasi kalebet lisénsi produksi (SC), ISO22000, ISO 9001: 2015, HACCP, Kosher, Halal, sareng sajabana kualitas produk kami unggul sareng luar biasa. Éta tiasa nyumponan sarat CP, USP, EP, BP, AJI, FCC sareng standar-standar khusus konsumén luhur.

Dina raraga ningkatkeun kamampuan inovasi sacara teras-terasan, perusahaan parantos teras-terasan nuturkeun pamekaran pamekaran "produksi, diajar sareng panilitian". Salami mangtaun-taun, éta ngajaga kerjasama anu caket sareng seueur paguron luhur sareng lembaga riset ilmiah, teras-terasan ningkatkeun téknologi produksi. Asam Amino Haitian terus ningkatkeun investasi R&D, nyuntik momentum kontinyu kana inovasi sareng pamekaran perusahaan.

Ngandelkeun kualitas produk anu saé sareng jasa kualitas luhur, produk asam amino Haitian parantos diekspor ka langkung ti 80 nagara sareng daérah, kalebet Éropa, Amérika Serikat, Jepang, Korea, sareng sajabana sareng nampi pujian anu lega!

Asam amino Haitian, Narékahan pikeun karir kaséhatan manusa.

Pabrik

image5
image4
image3
image2
image1
image7

Sertipikat

ISO22000
ISO 9001 (1)
FSSC22000
MUI Halal
Kosher-3
Kosher-1
Kosher -2
ISO 9001 (2)