//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Runut Acetyl

  • N-Acetyl-L-Cysteine

    N-Acetyl-L-Cysteine

    Produk: N-Acetyl-L-Cysteine

    No CAS.: 616-91-1

    Standar: AJI, USP

    Fungsi sareng aplikasi: Panambah gizi, bahan tambahan pangan, jst.

    Pakét: 25kg / kendang, anu sanés sakumaha anu diperyogikeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • N-Acetyl-DL-Methionine

    N-Acetyl-DL-Methionine

    Produk: N-Acetyl-DL-Methionine

    No CAS.: 1115-47-5

    Fungsi sareng panerapan: Panengah kimia organik, seueur dianggo dina ubar, péstisida, industri kimia sareng bidang sanés.

    Standar: AJI97

    Ngepak: 25kg / kendang; 25kg / kantong

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Glutamic acid

    Asam N-Acetyl-L-Glutamic

    Produk: Asam N-Acetyl-L-Glutamic

    No CAS.: 1188-37-0

    Fungsi sareng panerapan: Panengah kimia organik, seueur dianggo dina ubar, péstisida, industri kimia sareng bidang sanés.

    Standar: AJI92

    Ngepak: 25kg / kendang; 25kg / kantong

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Glutamine

    N-Acetyl-L-Glutamine

    Produk: N-Acetyl-L-Glutamine

    No CAS.: 2490-97-3

    Fungsi sareng aplikasi: Dipaké pikeun koma, paraplegia tinggi sareng panyakit sistim saraf. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pangobatan neuroheadache, lumbago, poliomyelitis, encephalitis sareng sesela anu sanés. Éta tiasa ngaréaksikeun sareng aluminium isopropoxide pikeun kéngingkeun aluminium Acetylglutamide sareng nganggo ubar anti maag. Éta cocog pikeun koma, paralisis, retardasi méntal sareng gangguan mémori anu disababkeun ku koma ati, trauma otak, tumor otak sareng neurosurgery. Éta ogé tiasa dianggo pikeun sesela gangguan méntal anu disababkeun ku hemoprophylaxis 846 sareng ubar sanésna.

    Standar: Di Bumi

    Ngepak: 25kg / kendang; 25kg / kantong

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Tyrosine

    N-Acetyl-L-Tirosin

    Produk: N-Acetyl-L-Tirosin

    CAS No. menambahkan37-55-3

    Fungsi sareng panerapan: Panengah kimia organik, seueur dianggo dina ubar, péstisida, industri kimia sareng bidang sanés.

    Standar: AJI92

    Ngepak: 25kg / kendang; 25kg / kantong

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Leucine

    N-Acetyl-L-Leucine

    Produk: N-Acetyl-L-Leucine

    No CAS.: 21188-21-2

    Fungsi sareng panerapan: Panengah kimia organik, seueur dianggo dina ubar, péstisida, industri kimia sareng bidang sanés.

    Standar: Di-Bumi

    Ngepak: 25kg / kendang; 25kg / kantong

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Hydroxy proline

    Prolin N-Acetyl-L-Hydroxy

    Produk: N-Acetyl-L-Hydroxy proline

    No CAS.: 33996-33-7

    Fungsi sareng aplikasi: Mangrupikeun salah sahiji bahan baku kalayan fungsi panyalindungan panghalang, dianggo dina kosmétik sareng ubar kuasi.

    Standar: Di-Bumi

    Ngepak: 25kg / kendang; 25kg / kantong

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Tryptophan

    N-Acetyl-L-Tryptophan

    Produk: N-Acetyl-L-Tryptophan

    No CAS.: 1218-34-4

    Fungsi sareng panerapan: Panengah kimia organik, seueur dianggo dina ubar, péstisida, industri kimia sareng bidang sanés.

    Standar: Di-Bumi

    Ngepak: 25kg / kendang; 25kg / kantong

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun