//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

BCAA 2: 1: 1

BCAA 2: 1: 1

Pedaran pondok:

Produk: BCAA 2: 1: 1

No CAS.: 69430-36-0

Standar: Di-Bumi

Fungsi sareng panerapan: Pangan fungsional. Suplemén bergizi.

1. Ngamajukeun kamekaran otot sareng ngirangan leungitna otot

2. Ngamajukeun pelepasan insulin sareng pelepasan hormon pertumbuhan.

paking25kg / kantong(kendangpek sanés numutkeun pesenan

MOQ: 25kg

Umur rak: 2 taun


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis: 

BCAA 2: 1: 1

Di-Bumi

Katerangan

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Eusi L-Leucine

46.0% ~ 54.0%

Eusi L-Valine

22.0% ~ 27.0%

Eusi L-Isoleusin

22.0% ~ 27.0%

Lésitin

0.3% ~ 1.0%

Kapadetan ageung

0.20g / ml ~ 0.60g / ml

Kandungan cai

0,2%

Eusi awu

0,4%

Logam beurat

10,0mg / kg

Arsenik (Sakumaha)

1,0 mg / kg

Kalungguhan (Pb)

0,5 mg / kg

Kadmium (Cd)

1,0 mg / kg

Raksa (Hg)

0,5 mg / kg

Jumlah piring

5000cfu / g

Ragi sareng kapang

100cfu / g

Escherichia Coli

3MPN / g

Spésies Salmonella

0 / 25g

Staphylococcus aureus

10cfu / g

BCAA diwangun ku tilu asam amino ésénsial:

Leucine

Isoleusin

Valine

Asam amino ieu dikelompokkeun babarengan sabab éta ngan ukur tilu asam amino anu gaduh ranté anu dahan kana hiji sisi.

GARIS HANDAP:

Tilu BCAA nyaéta leusin, isoleusin sareng valine. Sadayana ngagaduhan struktur molekul bercabang sareng dianggap penting pikeun awak manusa.

Kumaha Asam Amino Cabang-Ranté Gawé?

BCAA ngawangun sakumpulan ageung tina total kolam asam amino awak.

Babarengan, éta ngagambarkeun sakitar 35-40% sadaya asam amino ésénsial anu aya dina awak anjeun sareng 14-18% tina anu aya dina otot anjeun.

Bertentangan sareng kaseueuran asam amino sanésna, BCAA seuseueurna direcah dina otot, tibatan dina ati. Kusabab ieu, aranjeunna panginten ngagaduhan peran dina produksi énergi nalika latihan.

BCAA ogé maénkeun sababaraha peran sanés dina awak anjeun.

Mimiti, awak anjeun tiasa ngagunakeunana salaku blok wangunan pikeun protéin sareng otot.

Éta ogé tiasa aub dina ngatur tingkat gula getih anjeun ku ngalestarikeun toko gula ati sareng otot sareng ngarangsang sél anjeun pikeun nyandak gula tina saluran getih anjeun.

Naon deui, BCAAs tiasa ngabantosan ngirangan kacapean anjeun nalika latihan ku ngirangan produksi serotonin dina uteuk anjeun.

Kaluar tina tilu, leusin panginten aya pangaruh pangbadagna kana kapasitas awak anjeun pikeun ngawangun protéin otot.

Samentawis éta, isoleusin sareng valin sigana langkung épéktip dina ngahasilkeun énergi sareng ngatur kadar gula getih anjeun.

GARIS HANDAP:

Awak anjeun tiasa ngagunakeun BCAAs pikeun ngawangun protéin otot sareng ngahasilkeun énergi. Éta ogé tiasa gaduh pangaruh dina uteuk anjeun anu ngirangan kacapean.

BCAA Bisa Ngurangan Kacapean Nalika Latihan

Méakkeun BCAAs tiasa ngabantosan ngirangan kacapean fisik sareng méntal.

Panilitian dina pamilon manusa ngalaporkeun dugi ka 15% kirang kacapean dina anu masihan BCAA nalika latihan, dibandingkeun sareng anu dibéré placebo.

Salaku tambahan, BCAAs tiasa langkung épéktip dina ngirangan kacapean latihan dina henteu dilatih dibandingkeun sareng jalma terlatih.

GARIS HANDAP:

Dina sababaraha urang, BCAAs tiasa ngabantosan ngirangan kacapean olahraga. Naha ieu ningkatkeun kinerja latihan masih kanggo perdebatan.

Suplemén BCAA Ngurangan Kasakit Otot

BCAAs ogé tiasa ngabantosan otot anjeun kirang raos saatos latihan.

Salah sahiji cara pikeun ngalakukeunana nyaéta ku nurunkeun kadar getih énzim kreatinin kinase sareng laktat dehidrogénase, anu kalebet kana karusakan otot. Ieu tiasa ningkatkeun pamulihan sareng nyayogikeun sababaraha perlindungan tina karuksakan otot.

Peserta anu dibéré suplemén BCAA dipeunteun tingkat nyeri ototna saloba 33% langkung handap tibatan anu dipasihan placebo.

Dina sababaraha kasus, anu dipasihkeun BCAA ogé ngalaksanakeun dugi ka 20% langkung saé nalika aranjeunna ngulang tés latihan kakuatan anu sami 24-48 jam engké.

Nanging, épék tiasa bénten-bénten dumasar kana jenis kelamin anjeun atanapi total kandungan protéin dina diet anjeun.

GARIS HANDAP:

BCAAs anu dicandak sateuacan atanapi saatos latihan kakuatan tiasa ngirangan nyeri otot saatos latihan anjeun. Nanging, épékna tiasa béda-béda ti hiji jalma ka jalma anu sanés.

BCAA Bisa Ngaronjatkeun Jisim Otot

Seueur jalma anu mésér suplemén BCAA ngalakukeunana pikeun ningkatkeun massa ototna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali