//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Ranté dahan

  • EAA

    EAA

    Produk: EAA

    No CAS.:

    Standar: Di-Bumi

    Fungsi sareng panerapan: Pangan fungsional. Suplemén bergizi.

    1. Ngamajukeun kamekaran otot sareng ngirangan leungitna otot

    2. Ngaronjatkeun kinerja fisik sareng ngirangan kacapean dina kaayaan tegangan.

    3. Ningkatkeun fungsi imunitas.

    paking25kg / kantong(kendangpek sanés numutkeun pesenan

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • BCAA 2:1:1

    BCAA 2: 1: 1

    Produk: BCAA 2: 1: 1

    No CAS.: 69430-36-0

    Standar: Di-Bumi

    Fungsi sareng panerapan: Pangan fungsional. Suplemén bergizi.

    1. Ngamajukeun kamekaran otot sareng ngirangan leungitna otot

    2. Ngamajukeun pelepasan insulin sareng pelepasan hormon pertumbuhan.

    paking25kg / kantong(kendangpek sanés numutkeun pesenan

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • BCAA 4:1:1

    BCAA 4: 1: 1

    Produk: BCAA 4: 1: 1

    No CAS.: 69430-36-0

    Standar: Di-Bumi

    Fungsi sareng panerapan: Pangan fungsional. Suplemén bergizi.

    1. Ngamajukeun kamekaran otot sareng ngirangan leungitna otot

    2. Ngamajukeun pelepasan insulin sareng pelepasan hormon pertumbuhan.

    paking25kg / kantong(kendangpek sanés numutkeun pesenan

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun