//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Asam amino kompét

  • L-Arginine alpha-Ketoglutarate

    L-Arginine alpha-Ketoglutarate

    Produk: L-Arginine alpha-Ketoglutarate

    No CAS.: 16856-18-1

    Standar: USP

    Fungsi sareng aplikasi: Dipaké pikeun nguatkeun awak.

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Arginine-L-Aspartate

    L-Arginine-L-Aspartate

    Produk: L-Arginine alpha-Ketoglutarate

    No CAS.: 16856-18-1

    Standar: USP

    Fungsi sareng aplikasi: Dipaké pikeun nguatkeun awak.

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Citrulline -DL-Malate1:1

    L-Citrulline -DL-Malate1: 1

    Produk: L-Citrulline -DL-Malate1: 1

    No CAS.: 54940-97-5

    Standar: Di-Bumi

    Fungsi sareng aplikasi: Suplemén ningkatkeun awak manusa, suplemén olahraga, jsb

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Citrulline -DL-Malate2:1

    L-Citrulline -DL-Malate2: 1

    Produk: L-Citrulline -DL-Malate2: 1

    No CAS.: 54940-97-5

    Standar: Di-Bumi

    Fungsi sareng aplikasi: Suplemén ningkatkeun awak manusa, suplemén olahraga, jsb

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Lysine-L-Aspartate

    L-Lysine-L-Aspartate

    Produk: L-Lysine-L-Aspartate

    No CAS.: 27348-32-9

    Standar: AJI

    Fungsi sareng panerapan: Amino acid fortifieretc

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Ornithine-L-Aspartate

    L-Ornithine-L-Aspartate

    Produk: L-Ornithine-L-Aspartate

    No CAS.: 3230-94-2

    Standar: AJI

    Fungsi sareng aplikasi: Suplemén gizi pikeun sirosis, jsb

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Ornithine Alpha Ketoglutarate

    L-Ornithine Alpha Ketoglutarate

    Produk: L-Ornithine Alpha Ketoglutarate

    No CAS.: 5144-42-3

    Standar: Di-Bumi

    Fungsi sareng aplikasi: Kaséhatan olahraga sareng kabugaran fisik, jsb

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun