//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Taros Kami

Shijiazhuang Haitian Amino Acid Co., Ltd.

Alamat

Distrik Gaocheng, Shijiazhuang, Hebei, Cina

Telepon

0086-15176127166

0086-311-85157950

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami