//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

DL-Methionine

DL-Methionine

Pedaran pondok:

Produk: DL-Methionine

No CAS.: 59-51-8

Standar: AJI, USP, EP, FCC

Fungsi sareng aplikasi: Aditif pangan, suplemén gizi, bahan farmasi jsb.

Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

MOQ25kg

Umur rak: dua taun


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

DL-Methionine

AJI92

USP26

EP4

FCC V

Katerangan

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Idéntifikasi

Sasuai

-

Luyu sareng saratna

Luyu sareng saratna

Assay

99.0% ~ 100.5%

98,5%~101,5%

99,0%~101,0%

98.5% ~ 101.5%

pH

5.6 ~ 6.1

5.6 ~ 6.1

5.4~6.1

5.6~6.1

Transmisi

≥98.0%

-

-

-

Kaleungitan garing

≤0,30%

≤0,4%

≤0,5%

≤0,5%

Résidu dina ignition

≤0,10%

≤0,5%

≤0.1%

≤0.1%

Klorida

≤0.020%

≤0,02%

≤0,02%

-

Logam beurat

10ppm

≤0,0015%

≤0,001%

-

Beusi

10ppm

0,003%

-

-

Sulfat

≤0.020%

≤0,03%

≤0,02%

-

kalungguhan [Pb]

-

-

-

5ppm

Arénis

1ppm

-

≤0.0001%

-

Amonium

≤0,02%

-

≤0,02%

-

Asam amino sanés

Teu aya

Sasuai

-

-

Pyrongen

Sasuai

-

-

-

Jelas sareng henteu warnaan

-

-

Jelas, henteu warnaan

-

Bahan anu aya hubunganana

-

-

Minuhan saratna

-

Ukuran partikel

-

-

≥95% -<50um- ≥1.0% ≥100um

-

Fungsi: DL-Methionine mangrupikeun salah sahiji asam amino ésénsial pikeun awak manusa. Kurangna tiasa nyababkeun gangguan ati sareng ginjal. Penting pisan pikeun mayungan fungsi ati. Éta tiasa ngamajukeun tumuhna rambut sareng kuku, sareng ngagaduhan pangaruh tina detoksifikasi sareng ningkatkeun aktivitas otot.

Rasa tina landak laut aya hubunganana sareng metionin sareng tiasa dirumuskeun salaku agén penyedap rasa.
Éta tiasa dianggo pikeun infus asam amino sareng persiapan asam amino komprehensif.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami