//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Jinis DL

  • DL-Methionine

    DL-Methionine

    Produk: DL-Methionine

    No CAS.: 59-51-8

    Standar: AJI, USP, EP, FCC

    Fungsi sareng aplikasi: Aditif pangan, suplemén gizi, bahan farmasi jsb.

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • DL-Phenylalanine

    DL-Phenylalanine

    Produk: DL-Phenylalanine

    No CAS.: 150-30-1

    Standar: FCC

    Fungsi sareng aplikasi: Hal ieu dianggo salaku suplemen gizi, aditif pangan sareng aditif minuman. Éta ogé tiasa dianggo salaku bahan baku farmasi.

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • DL-Alanine

    DL-Alanine

    Produk: DL-Alanine

    No CAS.: 302-72-7

    Standar: AJI, USP

    Fungsi sareng aplikasi: Hal ieu utamina dianggo dina industri pengolahan tuang salaku suplemen gizi sareng bumbu. Bréh, éta dipaké dina industri farmasi. Éta ngagaduhan rasa anu saé sareng tiasa ningkatkeun pangaruh bumbu bumbu kimia.

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun