//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Glycine

Glycine

Pedaran pondok:

Produk: Glycine

No CAS.: 56-40-6

Standar: USP, BP, EP, FCC, E640

Fungsi sareng aplikasi: Flavoring, anti oksidan, pengawet, aditif pakan, jsb

paking25kg / kantong(kendang600kg / kantong, bungkus sanés numutkeun paréntah

MOQ: 25kg

Umur rak: 2 taun


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis: 

Glycine

CP2015

AJI92

USP32

USP40

GB25542-2010

Katerangan

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

/

/

Partikel kristalin atanapi bubuk kristalin

Idéntifikasi

Sasuai

Sasuai

Sasuai

Sasuai

/

Assay (%)

≥99.0

98.5-101.5

98.5-101.5

98.5-101.5

/

pH

5.6-6.6

5.9-6.4

/

/

5.5-7.0

Transmisi (%)

≥98.0

≥98.0

/

/

/

Kaleungitan garing (%)

≤0.2

≤0.2

≤0.2

≤0.2

/

Résidu dina ignition (%)

≤0.1

≤0.1

≤0.1

≤0.1

/

Klorida (%)

0,007

0,007

0,007

0,007

≤0.01

Logam beurat (%)

0,001

0,001

0,002

0,002

0,001

Beusi (%)

0,001

0,001

0,001

/

/

Sulfat (%)

0,006

0,006

0.0065

0.0065

/

Endotoxin

<20EU / g

/

/

/

/

Arénis (%)

≤0.0001

≤0.0001

/

/

≤0.0001

Amonium (%)

≤0.02

≤0.02

/

/

/

Asam amino sanés

Sasuai

Sasuai

/

/

/

Pirogén

/

Sasuai

/

/

/

Bahan-bahan hidrolasi

/

/

Sasuai

/

/

Kajelasan leyuran

/

/

/

/

Lulus tés

Warna

/

/

/

/

Bodas

Fungsi: Glycine, ogé katelah asam aminoacetic, utamina dianggo pikeun panyedap.

Perasa sareng alanin dianggo dina inuman alkohol. Tambihan: 0,4% kanggo anggur, 0,2% kanggo wiski, sareng 1,0% kanggo sampanye. Anu sanésna, sapertos sup bubuk, tambihan sakitar 2%; lees acar tuang 1%. Éta tiasa dianggo kanggo saos bumbu sabab tiasa raos sapertos hurang sareng cuttlefish dugi ka batas anu ditangtoskeun.
Ieu ngagaduhan pangaruh ngahambat tinangtu pikeun baranahan Bacillus subtilis sareng E. coli. Ku alatan éta, éta tiasa dianggo salaku bahan pengawet pikeun produk surimi, mentega suuk, sareng sajabana, kalayan jumlah tambihan 1% dugi ka 2%.
Pangaruh buffering Glycine mangrupikeun zwitterion kalayan gugus amino sareng karboksil, janten ngagaduhan sipat panyangga anu kuat. Éta tiasa nyangga rasa uyah sareng cuka. Jumlah aditif nyaéta 0,3% ~ 0,7% kanggo produk asin sareng 0,05% ~ 0,5% kanggo produk acar.
Pangaruh antioksidan (ngagunakeun chelasi logam na) ditambihkeun kana krim, kéju, sareng margarin tiasa manjangan umur 3 dugi 4 kali. Dina raraga stabilkeun gajih dina barang anu dipanggang, 2,5% glukosa sareng 0,5% glisin tiasa ditambih. Tambihkeun 0,1% dugi ka 0,5% tipung gandum kanggo mi instan, anu ogé tiasa dianggo pikeun bumbu. Dianggo sacara médis salaku antacid (hyperacidity), agén pangobatan gizi muskular, antidote, sareng sajabana Éta ogé bahan baku sintétik pikeun asam amino sapertos threonine.
Dianggo salaku panyangga, dianggo dina persiapan budaya jaringan sedeng, tambaga, emas sareng pamariksaan pérak, dianggo ubar pikeun ngubaran myasthenia gravis sareng atrofi otot progresif, hyperacidity, enteritis kronis, hyperprolineemia di barudak, sareng sajabana panyakit.
Perlakuan myasthenia gravis sareng atrofi otot progresif; perlakuan hyperlipidemia lambung, enteritis kronis (biasana dianggo dina kombinasi sareng antacid); digabungkeun sareng aspirin, tiasa ngirangan iritasi na kana lambung; perlakuan barudak hyperprolineemia; salaku Sumber nitrogén pikeun ngahasilkeun asam amino teu ésénsial ditambihkeun kana suntikan asam amino campuran.
Dina industri farmasi, éta tiasa dianggo ubar pikeun diajar mikroorganisme médis sareng metabolisme asam amino biokimia;
Dianggo salaku panyangga chlortetracycline, ubar panyakit anti-Parkinson L-dopa, vitamin B6, sareng threonine sareng asam amino sanésna;
Dipaké salaku infusi gizi asam amino;
Dipaké salaku bahan baku cephalosporin; panengah thiamphenicol; sintétik imidazol asam asétat panengah, jst;
Dianggo salaku bahan baku kosmetik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali