//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

L-Alanine

L-Alanine

Pedaran pondok:

Produk: L-Alanine

No CAS.: 56-41-7

Standar: USP, AJI, CP, GB

Fungsi sareng aplikasi: aditif pangan, suplemén gizi, Bahan Farmasi, jsb

Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

MOQ25kg

Umur rak: dua taun


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

L-Alanine

CP2015

AJI92

USP40

USP32

GB25543-2010

Katerangan

Kristal bodas atanapi ampir bodas atanapi bubuk kristalin

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

—–

-

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Idéntifikasi

Sasuai

Sasuai

Sasuai

-

-

Assay

≥98.5%

99,0% ~ 101,0%

98,5% ~ 101.5%

98,5% ~ 101.5%

98,5% ~ 101.5%

pH

5.5 ~ 7.0

5.7 ~ 6.7

5.5 ~ 7.0

5.5 ~ 7.0

5.7 ~ 6.7

Transmisi

≥98.0%

≥98.0%

-

-

-

Kaleungitan garing

≤0,2%

≤0,20%

≤0,2%

≤0,2%

≤0,20%

Résidu dina ignition

≤0.1%

≤0,10%

≤0. 15%

≤0.1%

≤0,20%

Klorida

≤0,02%

≤0.020%

≤0,05%

≤0,05%

-

Logam beurat

≤0,001%

10ppm

≤15ppm

≤15ppm

≤10mg / kg

Beusi

≤0,001%

10ppm

≤0,003%

≤0,003%

-

Sulfat

≤0,02%

≤0.020%

≤0,03%

≤0,03%

-

Endotoxin

< 20EU / g

-

-

-

-

Arénis

≤0.0001%

1ppm

-

-

Mg1mg / kg

Amonium

≤0,02%

≤0,02%

-

-

-

Asam amino sanés

Sasuai

Sasuai

Sasuai

-

-

Pirogén

-

Sasuai

-

-

-

Rotasikeun Husus

+ 14,0 ° ~ + 15,0 °

+ 14,3 ° ~ + 15,2 °

﹢ 13,7 ° ~ ﹢ 15,1 °

﹢ 13,7 ° ~ ﹢ 15,1 °

+ 13.5 ~ + 15.5

Fungsi sareng aplikasi:

L-Alanine tiasa ningkatkeun nilai nutrisi katuangan, dina sababaraha rupa tuangeun sareng inuman, sapertos: roti, kuéh es, téh buah, produk susu, minuman berkarbonat, sorbét, sareng sajabana Nambihan 0,1 ~ 1% tina alanin tiasa sacara signifikan ningkatkeun panggunaan protéin dina tuangeun sareng inuman, sareng kusabab alanin ngagaduhan ciri langsung diserep ku sél, éta tiasa gancang pulih tina kacapean sareng nyegerkeun sumanget saatos nginum.

Ningkatkeun rasa manisan sintétik, ningkatkeun rasa manis sareng ngirangan dosis. Nambahkeun 1 ~ 10% alanin kana pemanis sanyawa tiasa ningkatkeun rasa manis sareng ngalemeskeun rasa amis salaku pemanis alami, sareng ningkatkeun rasa.
Alanine ogé mangrupikeun salah sahiji bahan baku pikeun sintésis Alitame (L-aspartyl-D-alanine) anu legi, 600 kali langkung raoseun sukrosa)
Dipaké salaku panambah rasa. Éta tiasa ningkatkeun pangaruh bumbu tina bumbu; éta ogé tiasa dianggo salaku koréktor asem pikeun ningkatkeun asem asam organik.
L-alanine mangrupikeun bahan baku penting pikeun sintésis VB6.
"Suntikan Asam Amino-800 ″ kalayan L-alanine salaku bahan utama ngubaran ati sareng encephalopathy sareng ngadorong penderita koma hépat hudang gancang. Éta ogé ubar diuretik.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami