//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Asam L-glutamat

Asam L-glutamat

Pedaran pondok:

Produk: Asam L-Glutamat

No CAS.: 56-86-0

Standar: CP, AJI

Fungsi sareng aplikasi: Suplemén gizi, bahan aditif dahareun, bahan baku kosmétik, perantara farmasi, jst

Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

MOQ25kg

Umur rak: dua taun


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

Asam L-glutamat

CP2015

AJI97

Katerangan

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Idéntifikasi

Sasuai

Sasuai

Assay

≥98.5%

98.5% ~ 100.5%

pH

-

3.0 ~ 3.5

Transmisi

≥98.0%

≥98.0%

Kaleungitan garing

≤0,5%

≤0,10%

Résidu dina ignition

≤0.1%

≤0,10%

Klorida

≤0,02%

≤0.020%

Logam beurat

≤0,001%

10ppm

Beusi

≤0.0005%

10ppm

Sulfat

≤0,02%

≤0.020%

Endotoxin

< 20EU / g

-

Arénis

≤0.0001%

1ppm

Amonium

≤0,02%

≤0,02%

Asam amino sanés

Sasuai

Sasuai

Pirogén

-

Sasuai

Bahan-bahan hidrolasi

—–

—–

jelas sareng warna na kirang

—-

—–

Rotasikeun Husus

+ 31.5 ° ~ + 32.5 °

+ 31.5 ° ~ + 32.4 °

Fungsi: Asam L-glutamat utamina dianggo dina produksi monosodium glutamat, rempah, ogé gaganti uyah, suplemén gizi sareng réagen biokimia. Asam l-glutamat sorangan tiasa dianggo ubar pikeun ilubiung dina metabolisme protéin sareng gula dina uteuk sareng ngamajukeun prosés oksidasi. Produk ngagabungkeun sareng amonia dina awak pikeun ngabentuk glutamin non-toksik, anu ngirangan amonia getih sareng ngagentos gejala koma ati. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngubaran koma hépatik sareng kakurangan ati anu parah, tapi pangaruhna henteu nyugemakeun pisan; nalika digabungkeun sareng ubar antiépiléptik, éta masih tiasa ngubaran rebutan epiléptik minor sareng serangan psikomotor. Asam glutamat racemik dianggo dina produksi ubar-ubaran sareng dianggo ogé salaku réagen biokimia.
Biasana henteu dianggo nyalira, tapi dianggo ditéang sareng antioksidan phenol sareng quinone pikeun kéngingkeun pangaruh sinergis anu saé.
Asam glutamat dipaké salaku agén kompléks pikeun plating éléktrolit.
Dipaké dina farmasi, bahan aditif dahareun, bénténg gizi;
Pikeun panilitian biokimia, digunakeun dina ubar pikeun nyegah koma hépatik, nyegah épilépsi, ngirangan ketonuria sareng ketemia; éta mujarab pikeun panyakit ati, skizofrenia, sareng neurasthenia
Pengganti uyah, suplemén gizi, agén rasa (utamina dianggo dina daging, sup, jangjangan, sareng sajabana). Éta ogé tiasa dianggo salaku penghambat kristal magnésium amonium fosfat dina produk akuatik kaléng sapertos hurang sareng keuyeup, kalayan dosis 0,3% dugi ka 1,6%. Éta tiasa dianggo salaku rempah numutkeun aturan GB 2760-96 nagara kuring;
Salah sahiji uyah natrium, natrium glutamat, dianggo salaku bumbu, sareng produk komersial kalebet MSG sareng monosodium glutamat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami