//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

L-lisin HCL

L-lisin HCL

Pedaran pondok:

Produk: L-Lysine HCL

No CAS.: 657-27-2

Standar: CP, AJI, USP, GB

Fungsi sareng aplikasi: Suplemén gizi, bénténg gizi, bahan aditif dahareun, inuman énérgi, kadaharan piaraan, bahan kosmétik, perantara farmasi, jst

Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

MOQ25kg

Umur rak: dua taun


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

L-lisin HCL

CP2015

AJI92

USP32

USP40

GB1903.1-2015

Katerangan

Kristal kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Bubuk bodas

bubuk crystanlline bodas

—–

Kristal kristal bodas atanapi bubuk kristalin

Ambu

-

- -

-

Henteu bau

kalungguhan

-

- -

-

≤5,0 mg / kg

Idéntifikasi

Sasuai

Sasuai

Sasuai

Sasuai

-

Assay

≥98.5%

99.0% ~ 100.5%

98,5%~101,5%

98,5%~101,5%

98.5 ~ 101.5

pH

5.0 ~ 6.0

5.0 ~ 6.0

5.0 ~ 6.0

-

5.0 ~ 6.0

Transmisi

≥98.0%

≥98.0%

-

-

≥95,0%

Kaleungitan garing

≤0,4%

≤0,40%

≤0,4%

≤0,4%

≤1,0%

Résidu dina ignition

≤0.1%

≤0,10%

≤0. 1%

≤0. 1%

≤0,2%

Klorida

19,0%~19,6%

19,12% ~ 19,51%

19,0% -19,6%

19,0% -19,6%

-

Logam beurat

≤0,001%

10ppm

≤0,0015%

≤15ppm

-

Beusi

≤0,003%

10ppm

≤0,003%

30ppm

-

Sulfat

≤0,02%

≤0.020%

≤0,03%

≤0,03%

-

Endotoxin

<10EU / g

-

—–

-

-

Arénis

≤0.0001%

1ppm

-

-

≤1,0 mg / kg

Amonium

≤0,02%

≤0,02%

-

-

≤0,02%

Asam amino sanés

Sasuai

Sasuai

Sasuai

Sasuai

-

Pirogén

-

Sasuai

-

-

-

Kotor volatil organik

—–

—–

Minuhan saratna

-

-

Rotasikeun Husus

+ 20,4 ° ~ + 21,5 °

+ 20.7 ° ~ + 21.5 °

+ 20,4 ~ + 21,4 °

+ 20,4 ~ + 21,4 °

+ 20.3 ~ + 21.5

Fungsi: Suplemén gizi. Dipaké pikeun nguatkeun lisin dina tuangeun. Lisin anu aya dina rye, sangu, jagong, tipung kacang, sareng sajabana mangrupikeun asam amino anu diwatesan, sareng lisin anu aya dina gandum, wijén, sareng gandum mangrupikeun asam amino anu munggaran dibatesan. Éta masih tiasa dianggo salaku bénténg gizi sedeng dina mayonnaise, susu, mi instan, roti sareng tipung. Éta ogé tiasa dianggo salaku bumbu pikeun ningkatkeun rasa.
1. Ilubiung dina formasi jaringan konéktip sareng intersvitium épitél mikrovaskular, sareng ngajaga perméabilitas normal
2. Éta tiasa ningkatkeun napsu, ngamajukeun sékrési pepsin, ningkatkeun imunitas, ningkatkeun kamangkatan pertumbuhan, nyegah buruk gigi, sareng ngamajukeun tumuh barudak
3. Ningkatkeun nyerep kalsium sareng ngamajukeun tumuh tulang
4. Upami éta kakurangan, éta bakal ngirangan kapekaan jalmi, awéwé bakal ngeureunkeun haid, anémia, pusing, lieur sareng seueul sareng gejala anu sanés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami