//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

L-Phenylalanine

L-Phenylalanine

Pedaran pondok:

Produk: L-Phenylalanine

No CAS.: 63-91-2

Standar: AJI, CP, USP, FCC

Fungsi sareng aplikasi: Aditif pangan, suplemén gizi, panengah farmasi, jst.

Pakét: 25kg / kendang, anu sanés sakumaha anu diperyogikeun

MOQ25kg

Umur rak: dua taun


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

L-Phenylalanine CP2015 AJI92 USP40 FCCVI
Katerangan Kristal bodas atanapi bubuk kristalin Kristal bodas atanapi bubuk kristalin Kristal bodas atanapi bubuk kristalin Kristal bodas atanapi bubuk kristalin
Idéntifikasi Sasuai Sasuai Sasuai Serepan Infrabeureum
Assay ≥98.5% 99,0%~100,5% 98.5% ~ 101.5% 98.5% ~ 101.5%
pH 5.4 ~ 6.0 5.4 ~ 6.0 5.5 ~ 7.0 5.4 ~ 6.0
Transmisi ≥98.0% ≥98.0% - -
Kaleungitan garing ≤0,2% ≤0,20% ≤0,3% ≤0,2%
Résidu dina ignition ≤0.1% ≤0,10% ≤0,4% ≤0.1%
Klorida ≤0,02% ≤0.020% ≤0,05% ≤0,02%
Logam beurat ≤0,001% 10ppm ≤15ppm ≤15mg / kg
Anjog - - - ≤5 mg / kg
Beusi ≤0,001% 10ppm 30ppm -
Sulfat ≤0,02% ≤0.020% ≤0,03% -
Endotoxin <25EU / g - - -
Arénis ≤0.0001% 1ppm - ≤2mg / kg
Amonium ≤0,02% ≤0,02% - -
Asam amino sanés Sasuai Sasuai Sasuai -
Pyrongen - Sasuai - -
Rotasikeun Husus -33.5 ° ~ -35.0 ° -33.5 ° ~ -35.0 ° -32.7 ° ~ -34.7 ° -33.2 ° ~ -35.2 °

Phenylalanine nyaéta asam amino anu aya dina seueur katuangan sareng dianggo ku awak anjeun pikeun ngahasilkeun protéin sareng molekul penting anu sanés.

Phenylalanine nyaéta asam amino, anu mangrupikeun blok wangunan protéin dina awak anjeun.

Awak anjeun henteu tiasa ngahasilkeun cukup L-phenylalanine nyalira, janten éta dianggap asam amino ésénsial anu kedah diala ngalangkungan diét anjeun.

Éta aya dina rupa-rupa tuangeun - sumber tutuwuhan boh sato.

Salaku tambahan kana peranna dina produksi protéin, fenilalanin digunakeun pikeun ngadamel molekul penting sanés dina awak anjeun, sababaraha diantarana ngirimkeun sinyal antara bagéan awak anjeun anu béda.

Phenylalanine parantos diulik salaku pangobatan pikeun sababaraha kaayaan médis, kalebet gangguan kulit, déprési sareng nyeri.

Kusabab phenylalanine digunakeun pikeun ngadamel molekul ieu dina awak anjeun, éta parantos diulik salaku pangobatan poténsial pikeun kaayaan anu tangtu, kalebet déprési.

Nanging, aya sakedik pangrojong sanés pikeun épék phenylalanine ngeunaan déprési, sareng kaseueuran studi henteu mendakan manpaat anu jelas.

Salaku tambahan kana vitiligo sareng déprési, fenilalanin parantos diajar pikeun épék poténsial dina:

Nyeri: Bentuk D tina fenilalanin tiasa nyumbang kana nyeri kanyeri dina sababaraha kasus, sanaos hasil diajar dicampur.

Penundaan alkohol: Sajumlah leutik panilitian nunjukkeun yén asam amino ieu, sareng asam amino sanés, tiasa ngabantosan gejala ditarikna alkohol.

Kasakit Parkinson: Bukti anu kawates pisan nunjukkeun yén phenylalanine tiasa aya mangpaatna pikeun ngubaran panyakit Parkinson, tapi peryogi langkung seueur panilitian.

ADHD: Ayeuna, panilitian henteu nunjukkeun manpaat asam amino ieu pikeun pangubaran karusuhan hyperactivity deficit perhatian (ADHD).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami