//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

L-Tryptophan

L-Tryptophan

Pedaran pondok:

Produk: L-Tryptophan

No CAS.: 73-22-3

Standar: CP, AJI, USP

Fungsi sareng aplikasi: Panambah gizi, panengah farmasi, bahan aditif, sareng sajabana.

Pakét: 25kg / kendang, anu sanés sakumaha anu diperyogikeun

MOQ25kg

Umur rak: dua taun


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

L-Tryptophan CP2015 AJI92 USP32 USP40
Katerangan Bodas dugi ka kristal rada konéng atanapi bubuk kristalin Bodas kana kristal bodas konéng atanapi bubuk kristalin - -
Idéntifikasi Sasuai Sasuai - Sasuai
Assay ≥99.0% 98.5% ~ 100.5% 98.5% ~ 101.5% 98.5% ~ 101.5%
pH 5.4~6.4 5.4~6.4 5.5 ~ 7.0 5.5 ~ 7.0
Transmisi ≥95,0% ≥95,0% - -
Kaleungitan garing ≤0,2% ≤0,20% ≤0,3% ≤0,3%
Résidu dina ignition ≤0.1% ≤0,10% ≤0.1% ≤0.1%
Klorida ≤0,02% ≤0.020% ≤0,05% ≤0,05%
Logam beurat ≤0,001% 10ppm ≤15ppm ≤15ppm
Beusi ≤0,002% 20ppm 30ppm 30ppm
Sulfat ≤0,02% ≤0.020% ≤0,03% ≤0,03%
Endotoxin <50EU / g - - -
Arénis ≤0.0001% 1ppm - -
Amonium ≤0,02% ≤0,02% - -
Asam amino sanés Sasuai Minuhan saratna - -
Pyrongen - Sasuai - -
Rotasikeun Husus -30,0 ° ~ -32,5 ° -30,0 ° ~ -32,5 ° -29.4 ° ~ -32.8 ° -29.4 ° ~ -32.8 °
Kotor organik - - - Sasuai

Fungsi : Tryptophan mangrupikeun prékursor neurotransmitter penting awak manusa 5-hydroxytr Egyptamine sareng salah sahiji asam amino ésénsial; dipaké dina suplemén gizi pikeun ibu hamil sareng bubuk susu khusus kanggo murangkalih; dipaké dina pengobatan kakurangan niasin (pellagra) Kedokteran; salaku ubar keur nengtremkeun ati, ngatur wirahma méntal sareng ningkatkeun bobo. Fungsi sanésna kalebet
Ngamajukeun sintésis hémoglobin
Nyegah sareng ngubaran mang
Ngamajukeun kamekaran sareng ningkatkeun napsu
Rasa amisna 35 kalieun gula pasir, sareng langkung saé pikeun jalma anu ngagaduhan diabetes sareng obesitas tuang pasta gigi sareng tuang gula.
Suplemén gizi. Antioksidan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami