//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

2018 CPHI Cina

Ti tanggal 20 dugi ka 22 Juni, perusahaan urang ngiringan pameran CPHI anu diayakeun di Shanghai sataun sakali. Pameran mangrupikeun salah sahiji paméran utama dina industri farmasi, sareng puluhan rébu pamilon.

Ngalangkungan partisipasi ieu, kami ngagaduhan kasempetan pikeun komunikasi langsung sareng langkung seueur nasabah sareng nunjukkeun filsafat sareng kakuatan Haitian pikeun seueur palanggan domestik sareng asing.

Dina waktos anu sasarengan, inpormasi pasar sareng kabutuhan pelanggan dipikahartos pisan, sareng paméran éta suksés pisan.

xx (3)


Pos waktos: Mei-18-2020