//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

2019 FIC Shanghai

Ti 18 Maret dugi ka 20 Maret, perusahaan urang ngiringan FIC 2019 anu diayakeun di Shanghai sataun sakali sataun. Pameran mangrupikeun salah sahiji paméran utama dina industri farmasi, sareng puluhan rébu pamilon.

Ngalangkungan partisipasi ieu, kami ngagaduhan kasempetan pikeun komunikasi langsung sareng langkung seueur nasabah sareng nunjukkeun filsafat sareng kakuatan Haitian pikeun seueur palanggan domestik sareng asing.

Dina waktos anu sasarengan, inpormasi pasar sareng kabutuhan pelanggan dipikahartos pisan, sareng paméran éta suksés pisan.

xx (1)

xx (2)


Waktos Post: Jul-27-2020