//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • 2019 FIC Shanghai

    2019 FIC Shanghai

    Ti 18 Maret dugi ka 20 Maret, perusahaan urang ngiringan FIC 2019 anu diayakeun di Shanghai sataun sakali sataun. Pameran mangrupikeun salah sahiji paméran utama dina industri farmasi, sareng puluhan rébu pamilon. Ngalangkungan partisipasi ieu, urang ngagaduhan kasempetan pikeun komunikasi langsung sareng langkung ...
    Maca deui
  • 2018 CPHI China

    2018 CPHI Cina

    Ti tanggal 20 dugi ka 22 Juni, perusahaan urang ngiringan pameran CPHI anu diayakeun di Shanghai sataun sakali. Pameran mangrupikeun salah sahiji paméran utama dina industri farmasi, sareng puluhan rébu pamilon. Ngalangkungan partisipasi ieu, urang ngagaduhan kasempetan pikeun komunikasi saling tatap muka ...
    Maca deui
  • 2018 Vitafoods

    2018 Vitafoods

    Ti tanggal 15 Méi dugi ka 17 Mei, perusahaan urang ngiringan paméran Vitafoods anu diayakeun di Jenéwa, Swiss. Pameran mangrupikeun paméran industri anu berpengaruh dina industri pangan Éropa kalayan puluhan rébu pamilon. Ngaliwatan paméran ieu, urang gaduh kasempetan pikeun ngalaksanakeun komprét ...
    Maca deui
  • FIA Thailand

    Ti 11 Séptémber nepi ka 13th, 2019, perusahaan urang ngiringan paméran Bahan Bahan-bahan Asia anu diayakeun di Bangkok, Thailand. Paméran ieu mangrupikeun paméran industri anu berpengaruh dina industri pangan Asia, kalayan puluhan rébu pamilon. Thailand gaduh poténsi pasar anu ageung, utamina ...
    Maca deui
  • CPHI India

    Ti 26 Nopémber nepi ka 28th, 2019, perusahaan urang ngiringan paméran CPHI anu diayakeun di New Delhi, India. Paméran ieu mangrupikeun paméran industri anu berpengaruh dina industri farmasi sareng pangan Asia, kalayan puluhan rébu pamilon. India gaduh poténsi pasar anu ageung, utamina di ...
    Maca deui
  • CPHI (Frankfurt)

    Ti 5 Nopémber nepi ka 7 Nopémber 2019, urang ngiringan paméran CPHI anu diayakeun di Frankfurt, Jérman. Paméran ieu mangrupikeun paméran industri anu berpengaruh dina industri farmasi sareng pangan Éropa, kalayan puluhan rébu pamilon. Éropa gaduh poténsi pasar anu ageung, khususna dina olahraga ...
    Maca deui