//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Produk

  • DL-Methionine

    DL-Methionine

    Produk: DL-Methionine

    No CAS.: 59-51-8

    Standar: AJI, USP, EP, FCC

    Fungsi sareng aplikasi: Aditif pangan, suplemén gizi, bahan farmasi jsb.

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • Glycine

    Glycine

    Produk: Glycine

    No CAS.: 56-40-6

    Standar: USP, BP, EP, FCC, E640

    Fungsi sareng aplikasi: Flavoring, anti oksidan, pengawet, aditif pakan, jsb

    paking25kg / kantong(kendang600kg / kantong, bungkus sanés numutkeun paréntah

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • L-Methionine

    L-Methionine

    Produk: L-Methionine

    No CAS.: 63-68-3

    Standar: CP, AJI, USP

    Fungsi sareng aplikasi: Flavour agents, suplemen gizi, aditif makanan, aditif pakan, perantara apoték, panambah rasa, sareng sajabana

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Threonine

    L-Threonine

    Produk: L-Threonine

    No CAS.: 72-19-5

    Standar: CP, AJI, USP

    Fungsi sareng aplikasi: Panambah gizi, panengah farmasi, bahan aditif, sareng sajabana.

    Pakét: 25kg / kantong(kendang), batur sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Tryptophan

    L-Tryptophan

    Produk: L-Tryptophan

    No CAS.: 73-22-3

    Standar: CP, AJI, USP

    Fungsi sareng aplikasi: Panambah gizi, panengah farmasi, bahan aditif, sareng sajabana.

    Pakét: 25kg / kendang, anu sanés sakumaha anu diperyogikeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Alanine

    L-Alanine

    Produk: L-Alanine

    No CAS.: 56-41-7

    Standar: USP, AJI, CP, GB

    Fungsi sareng aplikasi: aditif pangan, suplemén gizi, Bahan Farmasi, jsb

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Glutamic Acid

    Asam L-glutamat

    Produk: Asam L-Glutamat

    No CAS.: 56-86-0

    Standar: CP, AJI

    Fungsi sareng aplikasi: Suplemén gizi, bahan aditif dahareun, bahan baku kosmétik, perantara farmasi, jst

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Lysine HCL

    L-lisin HCL

    Produk: L-Lysine HCL

    No CAS.: 657-27-2

    Standar: CP, AJI, USP, GB

    Fungsi sareng aplikasi: Suplemén gizi, bénténg gizi, bahan aditif dahareun, inuman énérgi, kadaharan piaraan, bahan kosmétik, perantara farmasi, jst

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Glutamine

    L-Glutamin

    Produk: L-Glutamine

    No CAS.: 56-85-9

    Standar: AJI, USP, FCC

    Fungsi sareng aplikasi: Suplemén diet, rumus orok fungsional, inuman olahraga, bar énergi, ubar saluran pencernaan, jst

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

     

  • L-Glutamic acid HCL

    L-Glutamic acid HCL

    Produk: L-Glutamic acid HCL

    No CAS.: 138-15-8

    Standar: AJI

    Fungsi sareng aplikasi: Ningkatkeun rasa, agén uyah ngagentos, panambah rasa, agén nutrisi, suplemén tuangeun, jsb

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Lysine base

    Dasar L-lisin

    Produk: Dasar L-Lisin

    No CAS.: 56-87-1

    Standar: Di-Bumi

    Fungsi sareng panerapan: Fortifiers tuangeun sareng aditif pakan ogé dianggo dina ubar, jsb

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

  • L-Leucine

    L-Leucine

    Produk: L-Leucine

    No CAS.: 61-90-5

    Standar: CP, AJI, USP

    Fungsi sareng aplikasi: Suplemén gizi, aditif pangan, bahan baku farmasi, perantaraan farmasi, jsb

    Bungkusan: 25kg / kantong (kendang), anu sanés sakumaha diperlukeun

    MOQ25kg

    Umur rak: dua taun

12345 Teras> >> Halaman 1/5